وکیل تضمینی مهاجرت تحصیلی به کانادا | مهاجرت مهر پارسیان
⁠وکیل تضمینی مهاجرت تحصیلی به کانادا

امروز با معرفی وکیل تضمینی مهاجرت تحصیلی به کانادا همراه شما هستیم.

یکی از انتخاب های مهاجرت و اقامت دائم در کانادا از طریق اخذ ویزای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال در کانادا می باشد.

در این روش با توجه به اینکه فرزند شما دارای پذیرش و اقامت تحصیلی در کانادا است امکان اخذ ویزای مالتیپل ۵ ساله توریستی برای والدین نیز وجود دارد.

با حضور فرزند و والدین در کانادا کار وکیل برای اخذ اقامت دائم شما آغاز می شود.

راههای متعددی جهت تبدیل ویزای توریستی کانادا به اقامت دائم وجود دارد که میتوانید از یکی از آنها استفاده کنید.

وکلای همکار گروه وکلای مهر در شهرهای مختلف کانادا که در حقوق مهاجرت فعالیت می نمایند امکان انجام کار از طرف شما را دارند.

 به منظور عقد قرارداد مشاوره حقوقی مهاجرتی با وکلای متخصص، می توانید با دفتر حقوقی محمدرضا مهری در تماس باشید.

سوالات مهم در معرفی ⁠وکیل تضمینی مهاجرت تحصیلی به کانادا

آیا همزمان با صدور ویزای تحصیل فرزندان به پدر و مادر هم ویزای اقامت کانادا تعلق میگیرد؟

چگونه می توانیم با داشتن ویزای توریستی کانادا به اخذ اقامت این کشور امیدوار شویم؟

هزینه اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل فرزندان چه میزان است؟

آیا اجازه کار برای همسر دانشجو در کانادا وجود دارد؟

دریافت اجازه کار برای همسر دانشجو در کانادا

دریافت ویزای کار برای همراه  متقاضی تحصیل در کانادا ممکن است.

همسر و فرزندان متقاضی میتوانند مادامی که او مشغول به تحصیل است از یکی از روش های زیر او را در کانادا همراهی کنند.

ویزای توریستی کانادا یا همان Temporary Resident Visa:

برای همراهان دانشجو که  تا حداکثر۶ ماه بوده و امکان درخواست همزمان با متقاضی اصلی (دانشجو) را دارد.

به این نوع ویزا TRV گفته میشود.

اگر یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل کانادا باشد، فرزندان متقاضی برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارایه نامه قبولی ازمدارس را ندارند و میتوانند بدون آن درخواست ویزا کنند.

درخواست ویزای توریستی برای همراه به طور همزمان با ویزای متتقاضی اصلی (دانشجو) امکان پذیر است.

ویزای اجازه کار  کانادا همراه یا همان OPEN WORK PERMIT

اگر شما در یکی از موسسات معتبر به صورت تمام وقت پذیرفته شده اید یا در حین تحصیل هستید همسر شما میتوانند برای ویزای کار یا همان OPEN WORK PERMIT اقدام کنند که به ایشان اجازه میدهد که به صورت تمام وقت و بدون دریافت مجوزدرکانادا کاریا تحصیل کنند.

 اگر از کشوری مسافرت میکنید که برای سفر به کانادا نیازی به TRV نداشته باشید میتوانید در فرودگاه برای ویزای اجازه کار همسرتان اقدام کنید.

 در غیر اینصورت میتوانید از ابتدا و همزمان با ویزای دانشجویی کانادا خود اقدام کرده یا پس از ورود متقاضی اصلی به کانادا اقدام صورت گیرد.

چند پرسش و پاسخ در مورد مدارس کانادا

 از چه سنی میشود برای مدرسه در کانادا اقدام کرد؟

از ۵ سالگی تمام. اما بهترین مقطع برای تحصیل دبیرستان است. ضمنا شانس اخذ ویزا برای این مقطع بسیار بیشتر از دوره ابتدایی است.

 مدارس از چه نوعی هستند؟

مدارس دولتی، خصوصی، نیمه خصوصی و شبانه روزی. کاملا به انتخاب فرد بستگی دارد.

در مدارس کانادا به چه زبانی تدریس میشود؟

تقریبا همگی به دو زبان انگلیسی یا فرانسه. البته اولویت انتخاب ما انگلیسی است.

 مگر آنکه کسی بخواهد در مدارس استان کبک به زبان فرانسوی تحصیل کند.

آیا دانش آموز باید مدرک زبان داشته باشد؟

خیر. داشتن مدرک زبان نیاز نیست.

آیا شرط معدل دارد؟

تقریبا بله. البته اغلب دانش آموزان ایرانی در این زمینه مشکلی ندارند.

البته پس از ورود به کانادا و ثبت نام مدرسه، آزمون زبان و ریاضی از آنها گرفته شده و در صورت وجود ضعف در هر قسمت، برای آن درس کلاس های جانبی در نظر گرفته میشود.

اولویت انتخاب با کدام نوع مدرسه است؟

مدارس دولتی و یا شبانه روزی.

کیفیت آموزی مدارس دولتی چگونه است؟

عالی است. با بالاترین استاندارد مدارس دنیا. عملا نیازی به ثبت نام در مدارس خصوصی نیست. زیرا کیفیت و امکانات آموزشی به اندازه کافی هست.

هزینه مدارس چه مقدار است؟

حدودا ۱۵۰۰۰ دلار کانادا برای یک سال تحصیلی کامل.

آیا مدارس خوابگاه هم دارند؟

در حالت عادی خیر. اما مدارس شبانه روزی هم هست که گرانتر هستند و حدودا ۳۵۰۰۰ دلار کانادا در سال هزینه دارند.

آیا امکان تغییر مدرسه پس از آمدن به کانادا وجود دارد؟

اگر تغییر در همان منطقه آموزش و پرورش بوده و مدرسه مورد نظر شما نیز جای خالی داشته باشد بله‌. اما امکان انتقال به مدرسه در آموزش و پرورش منطقه دیگر وجود ندارد.

ویزای دانش آموزی کانادا چند ساله است؟

یک ساله است که هر سال به سادگی‌ تمدید میشود.

آیا باید پول مدرسه در ابتدای کار پرداخت شود؟

بله. برای اخذ ادمیشن نهایی باید پول یک سال مدرسه را ابتدای کار پرداخت نمود و سپس با آن ادمیشن نهایی برای ویزا اقدام کرد.

تا چه سنی برای مدرسه میتوان اقدام نمود؟

تا ۱۸ سالگی. اگر زمان ورود به مدرسه وارد ۱۸ سالگی شده باشید دیگر نمیتوان برای مدرسه اقدام نمود و باید به سراغ کالج یا دانشگاه رفت.

معیار سنجش در انتخاب گرید یا پایه تحصیلی چیست؟

فقط و فقط سن متقاضی. به هیچ عنوان سطح معلومات و یا پایه مشغول به تحصیل در ایران اهمیتی ندارد. بر اساس چارت سنی پایه تحصیلی فرد انتخاب میشود.

برای آگاهی از شرایط ارسال فرزندانتان به کانادا جهت تحصیل با ما تماس حاصل فرمایید.

وکیل تضمینی مهاجرت تحصیلی به کانادا

در صورتی که نیاز به وکیل تخصصی در موضوع مهاجرت تحصیلی به کانادا دارید در ساعت‌های کار روزهای شنبه تا چهارشنبه 19 الی9 و پنجشنبه‌ها15 الی 9 با شماره های زیر تماس بگیرید.

برای مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری متخصص در ساعت‌های کار روزهای شنبه تا چهارشنبه 19 الی9 و پنجشنبه‌ها15 الی 9

راه‌های ارتباطی با دفتر وکیل محمد رضا مهری

021-88663925

021-88663926

021-88663927

021-88663628

021-88795408

021-88796143

شماره موبایل ⁠وکیل تضمینی مهاجرت تحصیلی به کانادا

09120067661

09120067662

09120067663

09120067664

09120067665

09120067669

درخواست وقت مشاوره با محمدرضا مهری، مدیر موسسه حقوقی مهر پارسیان، از طریق شماره های اعلامی امکان پذیر است.

نشانی دفتر وکالت تخصصی مهاجرت به کانادا

تهران- گاندی جنوبی- خیابان 14- پلاک14- طبقه4- واحد 9- دفتر وکالت محمدرضا مهری

دفتر وکیل پایه یک دادگستری تهران

در مهر پارسیان بخوانید :  مشاور آنلاین مهاجرت به کانادا

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *